Gorące przekąski

 

Chrupiące Kalmary

Z sosem cytrynowym aioli i pomidorową salsą. 180/100 g

 

Ośmiornica po Galicyjsku

Z grillowaną cebulą, ziemniakami i świeżymi pomidorami. 70 g

 

Polskie Pierogi

Naszego wyrobu z masłem, szałwią oraz karmelizowaną cebulą.
Do wyboru: z mięsem, wileńskie, z kapustą i grzybami. 9 szt.

 

Grillowane Karczochy*

Podane na kremie z jerozolimskich ziemniaków z jajkiem w koszulce, prażonymi migdałami oraz oliwą truflową.

 

Krewetki

Z bruschettą i rukolą w sosie z masła, wina i pomidorkami concasse. 6 szt.

 

Gorące kraby!

Alaska Crab Legs

Nogi arktycznego kraba z klarowanym masłem.

 

*Dania mogą być przygotowane w wersji wegańskiej